Fișă medicală obținere / preschimbare permis

Având experiență în domeniul analizelor medicale, Clinica Expert Medical Botoșani efectuează în regim rapid, cu maxim de profesionalim și eficiență toate examinările necesare obținerii sau preschimbării permisului de conducere, în acceași locație, cu o singură deplasare.

Conform legislației în vigoare, fișa medicală și fișa psihlogică sunt necesare:
  • persoanele ce doresc să urmeze cursurile școlii de șoferi (fișă medicală / fișă psihologică)
  • persoanele cu permis auto expirat sau reînnoire (fișă medicală)
  • persoanele cu permis anulat sau suspendat pentru diverse abateri (fișă medicală redobândire / fișă psihologică)

Acte necesare pentru a obține fișa medicală permis:

  • Buletin / Carte de identitate
  • Fișă de școlarizare (dacă urmezi școala de șoferi)
  • Adeverință de la medicul de familie în care se menționează că solicitantul este apt pentru a conduce
  • În cazul persoanelor bolnave de diabet este necesară și o scrisoare medicală de la medicul diabetolog în care să fie trecute diagnosticul, tratamentul și confirmarea că solicitantul este apt pentru a conduce

Examinarea constă într-o vizită medicală la cele șase specialități din cadrul Clinicii Expert Medical Botoșani, a căror viză este necesară pentru fișa medicală: Medicină internă, Ortopedie, Neurologie, Psihiatrie, ORL și Oftalmologie.

Fișa medicală permis auto este valabilă la nivel național, indiferent de localitatea în care au avut loc investigațiile sau în care a fost eliberată. Fișa medicală are o perioadă de valabilitate de 6 luni. Fișa medicală nu conține și examenul psihologic, necesar numai la dobândirea permisului. Acesta se poate obține tot în cadrul Clinicii Expert Medical Botoșani!

De asemenea, în Clinica Expert Medical se pot obține următoarele avize și fișe medicale:

Examinările medicale și psihologice se efectuează în aceeași locație! Vă așteptăm la sediul nostru din Calea Națională, numărul 28A, Botoșani!

Fișă Medicală Permis Botoșani

În parteneriat cu Autoera Profesional Botoșani vă punem la dispoziție, la aceeași locație, și atestate șoferi profesioniști!